Μουντιάλ 2026: Γυναίκα δημοσιογράφος έκραξε τον Ντοκού γιατί θα φύγει για τη γέννηση του παιδιού του!

Με τη σύζυγό του να αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις αρχές Ιουλίου, ο Ζερεμί Ντοκού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την αποστολή της εθνικής Βελγίου
Μουντιάλ 2026: Γυναίκα δημοσιογράφος έκραξε τον Ντοκού γιατί θα φύγει για τη γέννηση του παιδιού του!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο μιας Γαλλίδας δημοσιογράφου σχετικά με την προσωρινή αποχώρηση του Ζερεμί Ντοκού από το Παγκόσμιο Κύπελλο για τη γέννηση του παιδιού του.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει προσωρινά από την αποστολή της εθνικής ομάδας του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ώστε να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε τηλεοπτική εκπομπή της Γαλλίας, όπου η δημοσιογράφος Φρανς Πιερόν άσκησε σκληρή κριτική στον ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε αθλητή και δεν θα έπρεπε να τίθεται σε δεύτερη μοίρα για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως ένα όνειρο που πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να ζήσουν.

Τα λεγόμενα της προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο πάνελ και μάλιστα, ο πρώην Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας, Μπραΐμ Ασλούμ, διαφώνησε έντονα μαζί της τονίζοντας ότι η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Κάτι που παλαιότερα είχε κάνει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τονίζοντας ότι η γέννηση ενός παιδιού είναι πιο σημαντική από καθετί άλλο. 

Επιπλεόν, πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τάχθηκαν υπέρ του Ντοκού, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία ενός πατέρα στη γέννηση του παιδιού του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική σε σύγκριση με οποιαδήποτε αθλητική υποχρέωση. Άλλοι, ωστόσο, υποστήριξαν ότι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί κορυφαίο γεγονός στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή και δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ευκαιρία συμφωνόντας με τα λεγόμενα της Γαλλίδας δημοσιογράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ