«Μοναδικός στόχος η πρωτιά»

«Μοναδικός στόχος η πρωτιά»

Τα πλέι οφ της Σουπερ Λιγκ ξεκινούν την Τετάρτη (20/5) και η πρώτη δοκιμασία του ΠΑΟΚ τον φέρνει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

 

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε στους παίκτες του πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και τους συνέστησε να προσέξουν την εξωγηπεδική τους ζωή.

 

«Προτεραιότητά μας είναι τα πλέι οφ στη φάση που βρισκόμαστε και πρέπει να ρίξουμε όλη την προσοχή μας εκεί. Δεν πρέπει να μας απασχολούν άλλα ζητήματα, μόνο ο στόχος μας που είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω να είμαστε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι για τους αγώνες. Να δουλέψουμε καλά και να προσέχετε την εξωγηπεδική σας ζωή».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ