«Μνηστήρες» από την Κεντρική Ευρώπη για τον Κάτσε
Το metrosport.gr αποκάλυψε ότι πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Εργκους Κάτσε αλλά παράλληλα να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού αυτή τη χρονιά σε ομάδα του εξωτερικού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός μέσος έχει ειδοποιηθεί ήδη από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που τον καλεί μέσα στην εβδομάδα να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ή τριών ετών και είναι θετικός σε αυτό το κάλεσμα. Παράλληλα ο Κάτσε γνωρίζει ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή πέντε τουλάχιστον ομάδες από πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του με την ΠΑΕ να βάζει και όψιον αγοράς σε περίπτωση που θελήσει η ομάδα –στην οποία θα συνεχίσει- να τον αποκτήσει στο τέλος του δανεισμού.
Ο ίδιος ο Κάτσε θέλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να τελειώσει το θέμα του αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αγωνιστεί και να μην παραμένει άπραγος.