Μ.Α. Ορφανού-Μήτρακας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

«Αυτό το κράμα δεν ξέρω πού θα βγάλει»
Μ.Α. Ορφανού-Μήτρακας: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

Ο Μέγας Αετός Ορφανού, η ομάδα που προέκυψε από την συγχώνευση του Αετού Οφρυνίου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ορφανίου, θα συμμετάσχει και την νέα χρονιά στον πρώτο όμιλο της  Γ' Εθνικής.

Δέκα είναι ομάδες από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και για να σχηματιστεί ο όμιλος των δώδεκα ομάδων θα πρέπει να τοποθετηθούν από την διοργανώτρια αρχή ακόμη δύο.

Ο γενικός αρχηγός του Μ.Α. Ορφανού Σάκης Μήτρακας πάντα με την ειλικρίνεια πού τον διακρίνει είπε στο metrosport.gr: «Πρόκειται για έναν όμιλο ίδιο με τον περσινό, όπου και πάλι υπάρχουν «μεγαθήρια» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: Δόξα Δράμας, ΑΟ Καβάλας, ΑΟ Ξάνθης. Ακόμη υπάρχουν ομάδες που ναι μεν δεν έχουν στην πλάτη τους την ιστορία, αλλά έχουν θητεία στην κατηγορία και επίσης ομάδες πού από ότι μαθαίνω αν και νεοφώτιστες έχουν τα δικά τους δικαιώματα και τα δικά τους πιστεύω. Αυτό το κράμα δεν ξέρω πού θα βγάλει, γιατί και είναι νωρίς και η μπάλα δεν έχει μάθει την ιστορία ή αν θέλετε δεν την «σέβεται». Η εμπειρία μου λέει «Φοβού τούς Δαναούς και δώρα φέροντας», πού σημαίνει: «Να φοβάσαι τούς Δαναούς ακόμα κι όταν φέρνουν δώρα».

2-uQVVI.jpg?v=0

Ο Κυριάκος Σαββίδης στο τουρνουά των Ακριτών Συκεών

Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ, Πανιωνίου και Σλόβαν Μπρατισλάβας μεταξύ άλλων, Κυριάκος Σαββίδης, παραβρέθηκε στο 4ο τουρνουά "Κώστα Καραγιάννη" και τίμησε τους διοργανωτές με την παρουσία του.

Ο 30χρονος που πέρσι αγωνίστηκε στο Champions League ενώ πλέον φοράει τη φανέλα της Βίσλα Πλοκ, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς ποδοσφαιριστές  και ο αρχηγός των Ακριτών Συκεών, Νίκος Βασαΐτης, του χάρισε ένα κασκόλ κι ένα βιβλίο της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ