METROPOLIS 95,5

Μιχαηλίδης: «Το πρώτο κριτήριο παραμονής Ντέλια; Η θέλησή του...»

Όσα είπε ο έμπειρος κόουτς για Ντέλια, Λουτσέσκου και προπονητή της χρονιάς
Μιχαηλίδης: «Το πρώτο κριτήριο παραμονής Ντέλια; Η θέλησή του...»

Για την παραμονή ή όχι του Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον προπονητή της φετινής αγωνιστικής περιόδου μίλησε ο βετεράνος άσος, Μπάμπης Μιχαηλίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι το πρώτο κριτήριο παραμονής ή όχι του Κωνσταντέλια είναι η δική του θέληση ενώ παράλληλα, σχολίασε ότι θα πρέπει να βρεθεί η αιτία των συχνών τραυματισμών τη φετινή χρονιά στον Δικέφαλο.

Τέλος, έδωσε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της σεζόν καθώς η ΑΕΚ παρουσίασε μια σταθερότητα στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς και στέφθηκε πρωταθλήτρια. 

Για Κωνσταντέλια: «Το πρώτο κριτήριο παραμονής του είναι η διάθεση και η βούληση του. Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό.

Αν ο παίκτης θέλει να πάει σε μια άλλη ομάδα και του το αρνηθείς, τότε δεν τον βοηθάς.

Αν θέλει να μείνει, οφείλεις να δημιουργήσεις όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να μπορεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα».

Για Λουτσέσκου: «Η εικόνα της ομάδας το τελευταίο δίμηνο δεν ήταν αυτή που θέλουν οι φίλοι της ομάδας αλλά πιστεύω και ο ίδιος ο προπονητής.

Μια σειρά από γεγονότα επηρέασαν την ομάδα, υπήρχαν, επίσης, πολλοί και συχνοί τραυματισμοί. Πρέπει να βρεθεί η αιτία των συχνών τραυματισμών».

Για τον προπονητή της χρονιάς: «Ο προπονητής που πήρε τον τίτλο, φυσικά. Θα ήταν άδικο να μην δοθεί αυτός ο τίτλος στον προπονητής της ΑΕΚ.

Η ομάδα του είχε μια σταθερότητα στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχασαν πολλούς εύκολους βαθμούς στην κανονική διάρκεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ