Μετράει αντίστροφα για Μπρόντμπι

Μετράει αντίστροφα για Μπρόντμπι

Η μέρα για το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι πλησιάζει κι ο Ίγκορ Τούντορ προετοιμάζει την ομάδα του για την πρώτη μάχη στην Τούμπα.

 

Ο Κροάτης τεχνικός επικεντρώνει την δουλειά του στο κομμάτι της τακτικής προκειμένου να περάσει στους παίκτες του τα στοιχεία που θέλει να εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τους Δανούς, αλλά και για να βοηθήσει τους καινούριους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν άμεσα στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

 

Η σημερινή προπόνηση λοιπόν, ήταν αφιερωμένη στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας.

 

Το ευχάριστο νέο ήταν ότι ο Κίτσιου ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στον λαγονοψοϊτη. Οι Πόζογλου, Χαρίσης και Αθανασιάδης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

 

Ο Έρικ Σάμπο ανεβάζει ρυθμούς στο δικό του ειδικό πρόγραμμα, έκανε προπόνηση με μπάλα και τις επόμενες μέρες σταδιακά θα μπει σε κομμάτια της προπόνησης.

 

Τη Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ