Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε με προορισμό τη Σλοβακία για τον αγώνα με την Πριεβίτζα (21/01, 20:00) και ο Κλίβελαντ Μέλβι ανέφερε πως οι τρεις συνεχόμενες ήττες λειτουργούν σαν μορφή κινήτρου στην ομάδα.
Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς ταξιδεύουν στη Σλοβακία για να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Πριεβίτζα και ο Κλίβελαντ Μέλβι μίλησε για τα όσα πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος του Βορρά στην αναμέτρηση, αναφορικά με την προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό και σχετικά με το πως επηρεάζουν την ομάδα οι τρεις συνεχόμενες ήττες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μέλβιν:
Για τον αγώνα με την Πριεβίτζα: «Πρέπει να βγούμε με ενέργεια και δυνατά στο παιχνίδι, δεν θα είναι εύκολος αγώνας γιατί παίζουμε στην έδρα τους και ξέρουμε ότι θα βγάλουν ενέργεια για να μπορέσουν να νικήσουν. Πρέπει να το ματσάρουμε αυτό και επειδή αυτά είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια του ομίλου, νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι αλήθεια ότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, γυρίσαμε το παιχνίδι, ήμασταν κοντά στο να το κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν το καταφέραμε και τώρα πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που έχει σημασία».
Για το πως επηρεάζουν την ομάδα οι τρεις συνεχόμενες ήττες: «Οι τρεις συνεχόμενες ήττες που έχουμε νομίζω ότι λειτουργούν περισσότερο σαν μορφή κινήτρου για την ομάδα. Από τη στιγμή που έχει τελειώσει το παιχνίδι κι έχουμε χάσει, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε από αυτές τις ήττες, να δουλέψουμε και να μείνουμε προσηλωμένοι στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».