Με τους γνωστές απόντες
Χωρίς τους τραυματίες Ντρου Νέιμικ, Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον ΠΑΟΚ.
Μόλις μία ημέρα μετά την τέταρτη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς των φετινών πλέι οφ της Basket League, κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς του «μικρού» τελικού απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά». Το ματς ορίστηκε για την Κυριακή (07/06, 18.00), οπότε πολυτέλεια… ξεκούρασης για το Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του δεν υπάρχει. Έτσι, βρέθηκαν κανονικά στο «Nick Galis Hall» και προπονήθηκαν, για το μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.
Ο 46άχρονος τεχνικός δεν είχε και πάλι στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Ντρου Νέιμικ, Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση. Οι τελευταίοι δύο δεν προλαβαίνουν καν να επιστρέψουν, ενώ ο 30χρονος σέντερ δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί το Σάββατο (06/60) με μία απογευματινή προπόνηση. Νωρίτερα, στις 16.30, ο Δημήτρης Πρίφτης και ο αρχηγός, Σπύρος Μούρτος, θα εκπροσωπήσουν τον Άρη στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την έναρξη της τελικής φάσης.