Με τέσσερις απουσίες η προπόνηση
Την Δευτέρα συνεχίστηκαν κανονικά οι προπονήσεις της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη προπονήθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή με τον Έλληνα τεχνικό να έχει τέσσερις παίκτες στο απουσιολογιό του.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Στρούνα και Λίλα ενώ οι Ίλιτς και Γιαννιώτης ακολούθησαν προγράμματα θεραπείας. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο δεύτερος ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.
Ο Τσάβεζ ακολούθησε και αυτός ατομικό πρόγραμμα χωρίς ωστόσο να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό και περισσότερο για προληπτικούς λόγους αφού είχε κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και το ιατρικό επιτελείο δεν ήθελε να ρισκάρει έναν ενδεχόμενο σοβαρότερο τραυματισμό.