Με Πελεκάνο στην αποστολή
Με τον Μιχάλη Πελεκάνο αναχώρησε σήμερα Τρίτη (24/11) το πρωί αποστολή του Αρη, αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα ταξιδέψει για την Ποντγκόριτσα.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και έτσι ταξίδεψε κανονικά για το Μαυροβούνιο. Το αν θα πάρει αύριο λεπτά συμμετοχής είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το πώς θα νιώθει ο ίδιος μέχρι και αύριο το απόγευμα.
Ο Αρης θα προπονηθεί απόγευμα (17:30 - 19:30) θα πραγματοποιήσει μία προπόνηση στη «Μόρατσα Αρένα», όπως και το πρωί της Τετάρτης (10:30 - 11:30). Ο Δημήτρης Πρίφτης θα αναλύσει στους παίκτες του το αγωνιστικό πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί στην Ποντγκόριτσα για να μπορέσει ο Άρης να φύγει με το “διπλό” από την «Μόρατσα Αρένα».