Με μπλούζα ΠΑΟΚ και προετοιμασία με TikTok μαθητής στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων άνοιξε την αυλαία με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και την παράσταση έκλεψε ένας νεαρός υποψήφιος μετά την έξοδο του από το εξεταστικό κέντρο.
Με χαμόγελα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό ο νεαρός Γιάννης εμφανίστηκε ανακουφισμένος στην κάμερα της ΕΡΤ που κατάφερε να παραδώσει την... τελευταία έκθεση της μαθητικής του ζωής και μάλιστα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα καθώς τα θέματα ήταν βατά, τον ενέπνευσαν και κατάφερε να γράψει πολύ περισσότερο από όσο ο ίδιος αρχικά υπολόγιζε.
Ο νεαρός μαθητής δε δίστασε να αποκαλύψει και τα μελλοντικά του σχέδια τονίζοντας ότι θα ήθελε να περάσει ναυτιλιακά ενώ παράλληλα έκανε και το ποδοσφαιρικό του σχόλιο καθώς είπε χαρακτηριστικά «ναυτιλιακά δυστυχώς στον Πειραιά». Ο λόγος; Όπως φάνηκε και από τη φανέλα που επέλεξε να φορέσει είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, επομένως η προοπτική να μετακομίσει στον Πειραιά του φαίνεται βουνό λόγω της αντιπαλότητας των οπαδών του δύο ομάδων..
Επιπλέον, αναφέρθηκε στον τρόπο που έκανε την προετοιμασία του για τις εξετάσεις προκαλώντας την έκπληξη της δημοσιογράφου. Ο νεαρός επέλεξε να μη χρησιμοποιεί τη μέθοδο που ακολουθήσαμε και ακολουθούν οι περισσότεροι μαθητές αλλά να κάνει εξάσκηση μέσω instagram reels και TikTok video, όπως είπε χιουμοριστικά.
O νεαρός μαθητής είναι αισιόδοξος και για επόμενο μάθημα που είναι τα μαθηματικά καθώς είναι το στοιχείο του, όπως είπε. Το βέβαιο είναι ότι ο Γιάννης διαθέτει χιούμορ, αισιοδοξία και μπορεί τα όνειρα του να τον φέρουν μακριά από την αγαπημένη του ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη των πανελλαδικών και να κάνει ό,τι ονειρεύεται.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Το Ball Day live στο κανάλι του Metropolis 95.5: Γιατί παραμένει ανοιχτό το θέμα Λουτσέσκου – Το «αντίο» του Αθανασιάδη – Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Σπανούλης
- Καρπόφ: «Στον ΠΑΟΚ θέλουν Ντουμπόφ με βοηθό Κοσέλεφ»
- Λουτσέσκου: «Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ»
- Το μήνυμα ΠΑΕ και Α.Σ. ΠΑΟΚ για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης