Με προπονητή τον Κατσαμακίδη ο Ιωνικός - Νέο δ.σ. στην Επανομή
Μια νέα σελίδα στην πορεία του ανοίγει ο Γιάννης Κατσαμακίδης, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Διαβατών, της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε και ως ποδοσφαιριστής.
Ύστερα από μια σπουδαία διαδρομή 30 ετών στα γήπεδα, αποφάσισε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής, έχοντας ήδη αποκτήσει δίπλωμα UEFA Β.
Η ποδοσφαιρική του πορεία ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε για έντεκα χρόνια, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Καλλικράτεια, Μακεδονικού, Ιωνικού Διαβατών, Αναγέννηση Επανομής, ΑΟ Γλυφάδας, Αετού Βαρβάρας, Δόξα Ασσήρου και Φοίνικας Πολίχνης.
Στην καριέρα του πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με την Καλλικράτεια και την Αναγέννηση Επανομής, ενώ κατέκτησε επίσης δύο Κύπελλα με την Καλλικράτεια και ένα με τον Ιωνικό Διαβατών.
Η τελευταία του αγωνιστική χρονιά συνοδεύτηκε από σημαντικές επιτυχίες, καθώς με τον Φοίνικα Πολίχνης πανηγύρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική, ενώ έφτασε και έως τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας,όπου η ομάδα του λύγισε στα πέναλτι απέναντι στη Δόξα Ασσήρου.
Πλέον, ο Γιάννης Κατσαμακίδης κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στη νέα του καριέρα ως προπονητής, με τον Ιωνικό Διαβατών να του εμπιστεύεται την τεχνική ηγεσία και να προσβλέπει στη δική του ποδοσφαιρική εμπειρία και γνώση για τη συνέχεια.
Nέα διοίκηση στην Αναγέννηση Επανομής
Εγιναν οι εκλογές στην Αναγέννηση Επανομής και το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος Κριτσώλης Διονύσης. Διοικητικό συμβούλιο: Δήμου Χριστίνα, Μπρεντας Χρήστος, Αθανασιάδης Στέφανος, Τσορακλιδης Ιωάννης, Μωραιτης Παναγιώτης, Αποστόλου Αποστόλης. Η σύνθεση του συμβουλίου πέραν του προέδρου θα αποφασιστεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο