Με Γαλανό η Νικόπολη Β – Αετός Βασιλικών: Ευχαριστεί Λιαντά και Σερέτη
Εκλεισε το θέμα προπονητή για τη Νικόπολη Β καθώς ανέλαβε ο Δημήτρης Γαλανός, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στη Δόξα Πενταλόφου και στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Με εφόδια το αστείρευτο πάθος του, τις βαθιές ποδοσφαιρικές του γνώσεις, αλλά και τη δεδομένη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, αναλαμβάνει ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για τη φιλοσοφία του συλλόγου.
Κύριος στόχος και αποστολή του είναι η ανάδειξη, η σωστή καθοδήγηση και η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας. Μέσα από την οργανωμένη και ποιοτική δουλειά, αυτό που προσδοκά ο σύλλογος είναι τα επόμενα χρόνια τα παιδιά αυτά να στελεχώσουν και να καλύψουν με επιτυχία τις θέσεις της Αντρικής ομάδας, αποτελώντας τον βασικό κορμό. «Καλωσορίζουμε τον κόουτς Δημήτρη Γαλανό στην οικογένεια της Νικόπολης και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα» επισήμαναν οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Αετός Βασιλικών: Ευχαριστεί Λιαντά και Σερέτη
Ο Αετός Βασιλικών ευχαριστεί τον προπονητή Γιώργο Λιάντα και τον αρχηγό Νίκο Σερέτη για την προσπάθεια, την αφοσίωση και τη στήριξή τους προς την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
«Μπορεί η φετινή σεζόν να μην είχε την κατάληξη που όλοι θέλαμε, όμως υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκαν με αξιοπρέπεια, πάθος και σεβασμό απέναντι στον σύλλογο μέχρι το τέλος. Και ο Γιώργος Λιαντάς και ο Νίκος Σερέτης ήταν από αυτούς.
Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας και της σταδιοδρομίας τους. Ο Αετός Βασιλικών συνεχίζει ενωμένος, με πίστη και δύναμη για την επόμενη μέρα» επισήμαναν οι ιθύνοντες του συλλόγου.