Με Φάμπιο και Κουμπούτια στην Κομοτηνή

Με Φάμπιο και Κουμπούτια στην Κομοτηνή

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα έχει στην διάθεση του ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου για τον αγώνα της Τετάρτης (14/1) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

 

Ο λόγος για τους Φάμπιο και Κουμπούτια που βρίσκονται από την Δευτέρα (12/1) στο νησί των Φαιάκων. Την Τρίτη (13/1) μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη τους προπόνηση.

 

Βέβαια, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Πανθρακικό θα πρέπει να έρθει η μπλε κάρτα τους. Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκόμες, Ντιόγκο και στον τιμωρημένο Βενέτη.

 

Αναλυτικά η αποστολή: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Ζουμπουλάκης, Καρντόζο, Καϊκούτ, Φάμπιο, Κουμπούτια.