Ο γνωστός παρουσιαστής και φίλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 για την τραγωδία με τους φιλάθλους του Δικεφάλου, αναφέροντας πως και ο ίδιος ήταν να ταξιδέψει στη Λιόν, ενώ δεν βρίσκει φίλους του που ταξίδεψαν με προορισμό τη Γαλλία.
«Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, νομίζω ότι είναι σοκαριστικό για όλους. Εμείς τώρα, σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ το έχουμε ξαναζήσει και το 1999 αυτό το πράγμα, δεν ξέρω αν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια… και τώρα μιλάτε και με έναν άνθρωπο που έχει πάει άπειρες εκδρομές για να παρακολουθήσει την ομάδα, είτε οδικώς, είτε με αεροπλάνο, είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.
Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε ότι και εγώ ήμουν να πάω οδικώς στη Λιόν και τελικά ήμουν ένα ταξίδι στην Αμερική και απλά ακύρωσα να πάω. Δηλαδή αυτή τη στιγμή μιλάμε υπάρχουν φίλοι μου που ταξιδεύουν και δε μπορώ να τους βρω και δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ακόμα μια φορά πενθεί φιλάθλους της, οι οποίοι ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν την ομάδα. Μακάρι να ‘ναι η τελευταία φορά. Δύναμη στους γονείς των παιδιών της οικογένειάς τους».