Μάρω Κοντού: 90χρονος προσπάθησε να μπει στο δωμάτιό της με μαχαίρι

Ο 90χρονος, που εισέβαλε με μαχαίρι και γλάστρα, συνελήφθη τελικά από τις Αρχές.
Μάρω Κοντού: 90χρονος προσπάθησε να μπει στο δωμάτιό της με μαχαίρι

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα η Μάρω Κοντού, όταν 90χρονος εισέβαλε με μαχαίρι και γλάστρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο λεπτά μετά τις 22:00, όταν ο ηλικιωμένος πέρασε την είσοδο του νοσοκομείο με μία γλάστρα και ένα κουτί, δηλώνοντας ότι ήταν συγγενής της αγαπημένης ηθοποιού που επιθυμούσε να την επισκεφθεί. Ωστόσο, η συμπεριφορά του προκάλεσε υποψίες, με την ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος να προχωρά στον έλεγχο των αντικειμένων του και στη διαπίστωση ότι το κουτί περιείχε το μαχαίρι. 

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, που προχώρησαν στη σύλληψη του ηλικιωμένος, διερευνώντας τις συνθήκες και τα κίνητρα της υπόθεσης. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, υποστήριξε ότι ο 90χρονος εντοπίστηκε να κινείται έξω από την καρδιολογική κλινική, έχοντας το μαχαίρι στην πίσω τσέπη του, με νοσηλεύτρια να αντιλαμβάνεται το αντικείμενο και να ενημερώνει την αστυνομία.

Επαναξιολογείται καθημερινά η κατάσταση της υγείας της

Στο μεταξύ, η ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κάταγμα σε πλευρό και κάκωση στο ισχίο για δέκατη ημέρα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της, επαναξιολογώντας καθημερινά της κατάστασή της.  

Mάλιστα, όπως αποκάλυψε «Το Πρωινό», η ηθοποιός νοσηλεύεται πλέον στην καρδιολογική κλινική, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να αναζητά την καλύτερη θεραπεία για την περίπτωσή της, εκτιμώντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχει προς το παρόν ορίζοντας για εξιτήριο. Η αντιμετώπιση των χτυπημάτων γίνεται με συντηρητική μέθοδο, με φάρμακα και όχι με χειρουργείο, ενώ έχει ζητηθεί ο περιορισμός των ατόμων που την επισκέπονται.                                         

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ