Μαρκόπουλος: «Να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί»

Μαρκόπουλος: «Να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί»

Ανταγωνιστικός από την αρχή έως το τέλος της συνάντησης θέλει να είναι ο Κόροιβος, ο προπονητής του Χάρης Μαρκόπουλος.

 

«Στον επόμενο αγώνα μας φιλοξενούμε τον Άρη. Μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό και ευρωπαϊκό στερέωμα, Πρόκειται για έναν σκληρό αντίπαλο, που έχει εντυπωσιακή παραγωγικότητα, όντας αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς με την ίδια συνέπεια, το ίδιο πάθος και την ίδια επιθυμία προσπαθούμε να προσεγγίσουμε και αυτό το παιχνίδι, προσδοκώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και διαβάζοντας τι θα μας δώσει ο αντίπαλος. Για ένα ακόμη παιχνίδι θέλουμε να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, που μας δίνει δύναμη και παλμό».

 

Ο Σάσα Βασίλιεβιτς τόνισε για το σημερινό αγώνα: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Διαθέτει έναν ικανό προπονητή (σ.σ. Δημήτρη Πρίφτη), ο οποίος αρέσκεται να παίζει καλό μπάσκετ. Ουσιαστικά δεν έχει κάνει ήττα μέχρι στιγμής, έχοντας χάσει άνευ αγώνα από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα, να παίξουμε σαν ομάδα και να έχουμε πάθος, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Κλειδί είναι να σταματήσουμε τους καλύτερους σκόρερ τους. Πλέον, έχουμε περισσότερο καιρό τον Γκιγιέ Ρούμπιο μαζί μας και έχουμε προπονηθεί καλά όλα μαζί. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας. Να μας στηρίξει όπως στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ για να τα καταφέρουμε».

 

*Αντιπροσωπεία του Κόροιβου, αποτελούμενη από τους Σάσα Βασίλιεβιτς και Ανδρέα Κανονίδη, επισκέφθηκε το 1ο γυμνάσιο Αμαλιάδας. Οι δύο αθλητές του αυριανού αντιπάλου των κίτρινων κάλεσαν στο γήπεδο τους νεαρούς μαθητές και στη συνέχεια τους μοίρασαν 200 δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη.