Μαρκόπουλος: «Η διαιτησία δεν πρέπει να ξεχωρίζει παίκτες και ομάδες»

Μαρκόπουλος: «Η διαιτησία δεν πρέπει να ξεχωρίζει παίκτες και ομάδες»

Παράπονα από τον Γκόντα για τα σφυρίγματά του είχε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρότι ήταν πικραμένος από τον αποκλεισμό, ευχαρίστησε τον κόσμο και τους παίκτες του.

 

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας ήταν καταπληκτικός και μας βοήθησε πολύ στην προσπάθεια που κάναμε για την πρόκριση στον τελικό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν του προσφέραμε αυτά που ήθελε. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, προετοιμαστήκαμε οσο το δυνατό καλύτερα για να κάνουμε την υπέρβαση το θέλαμε πάρα πολύ όλοι μας και αυτό ήταν το στοιχείο που μας κράτησε μέσα στον αγώνα. Παρά τα προβλήματα που είχαμε μέσα στον αγώνα και τα φάουλ το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Παρόλα αυτά φτάσαμε το παιχνίδι στο ένα σουτ και ίσως αν είμασταν πιο προσεκτικοί παίζαμε και παράταση» δήλωσε αρχικά

 

Για το 0/11 τριποντα στο πρώτο ημίχρονο: «Υπάρχει το στρεςς και το άγχος, δεν βρήκαμε τις ισορροπίες που θέλαμε για αυτό και είμασταν άστοχοι». Για διαιτησία: «Κανονικά η διαιτησία δεν πρέπει να ξεχωρίζει ούτε ονόματα ούτε πρόσωπα ούτε παίκτες. Αισθάνομαι πως τα σφυρίγματα δεν είχαν την ίδια βαρύτητα. Ο κύριος Γκόντας σφύριζε από λάθος γωνία σε πολλές φάσεις». Εγώ είμαι προπονητής δεν θέλω να ασχολούμαι με την διαιτησία ιδιαίτερα».

 

Τι δεν πήγε καλά αγωνιστικά: «Εμείς είμασταν άστοχοι. Ένα άλλο σημείο που μας στοίχησε ήταν ότι εξαντλήσαμε το χρόνο στην επίθεση μη έχοντας καλά τελειώματα και τρίτο σημείο είναι τι ότι μόλις αρχίσαμε το δεύτερο μέρος δεχτήκαμε δυο καλάθια από ένα παίκτη κλασικό σουτέρ δεν είχαμε δώσει τέτοιες οδηγίες.»

 

Για τον τραυματισμό του Χαριτόπουλου: «Δεν ξέρω γίνονται πολύ δυνατά χτυπήματα. Δεν μου είπαν κάτι οι διαιτητές για τον τραυματισμό του Δημήτρη».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ