Μαρκόπουλος: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο χαρτί»

Μαρκόπουλος: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο χαρτί»

Στη «Media Day» ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού με τη Ζενίτ μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

 

«Δεν πρέπει να δώσουμε γήπεδο. Η Ζενίτ είναι μια ομάδα που τρέχει, έχει καλούς χειριστές, καλούς σουτέρ, παίκτες που είναι αλτικοί ενώ έχει παίκτες που παίζουν καλή άμυνα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους αντιπάλους με τον ρυθμό τους» και πρόσθεσε σχετικά με το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το τελευταίο διάστημα: «Δεν μπορείς να πεις κάτι. Έχουμε σήμερα για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στην προπόνηση και θα δούμε ποιοι είναι καλύτερα για να παίξουν», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου.

 

Στη συνέχεια, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για φτάσει στη νίκη τόνισε: «Θέλει πάρα πολλά πράγματα. Έχει δύο παίκτες η Ζενίτ που μπορούν να σκοτώσουν οποιαδήποτε ομάδα. Έχει ψηλούς που μπορούν να παίξουν και ως κοντοί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπερβεί, να παίξει με μυαλό στην άμυνα και να μην δώσει δεύτερες επιθέσεις. Ακόμη να μην κάνει λάθη στην επίθεση».

 

Στη συνέχεια σχετικά με το αν το αυριανό ματς έχει τον χαρακτήρα τελικού, ο κόουτς του Δικεφάλου έδειξε να μην το βλέπει ως «τελικό»: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο χαρτί. Αν εξαιρέσεις τις δύο ρώσικες ομάδες του ομίλου, την Ζενίτ και την Αβτοντορ, οι άλλες είναι στα ίδια επίπεδα. Δεν μπορεί καμιά ομάδα να πει πως θα κερδίσει σίγουρα μέσα στην έδρα της. Η Μπεσίκτας νίκησε εκτός έδρας την Λιέτουβος και η Λιέτουβος κέρδισε μετά εκτός έδρας την Μπεσίκτας».

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ