Μαραντόνα: «Θα καθαρίσω τη ΦΙΦΑ»
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε την επιθυμία του να αναλάβει πόστο στη ΦΙΦΑ και υπογράμμισε πως θα γίνει αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αν ο Πρίγκιπας Άλι Μπιν αλ Χουσεϊν διαδεχθεί τον Σεπ Μπλάτερ.
ΟΑργεντινός έχει εκφραστεί πολλές φορές κατά του Μπλάτερ και ήταν από τους μεγαλύτερους πολέμιους του 79χρονου Ελβετού. Πλέον βλέπει ότι έχει ανοίξει ο... δρόμος για να ασχοληθεί ξανά ενεργά με το ποδόσφαιρο και μιλώντας σε εκπομπή της Αργεντινής αποκάλυψε ότι βλέπει τον εαυτό του στη ΦΙΦΑ.
«Αν ο Πρίγκιπας Άλι κερδίσει, τότε έχω πολλές πιθανότητες να γίνει αντιπρόεδρος της ΦΙΦΑ», είπε ο Μαραντόνα και έστειλε το μήνυμα: «Αν είμαι στη ΦΙΦΑ θα τα καθαρίσω όλα. Ο Μπλάτερ φοβάται το FBI και την ελβετική αστυνομία. Φοβόταν ότι θα φύγει από τη ΦΙΦΑ με χειροπέδες».