Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γιόρτασε την έξοδο στο Champions League αλά ελληνικά
Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League, επιστρέφει τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά από τρία δύσκολα χρόνια θα αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Champions League, με τους διοικούντες της ομάδας να ετοιμάζονται για μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις.
Οπως ήταν λογικό το κλίμα μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν πανηγυρικό, με τον προπονητή Μίκαελ Κάρικ που μεταμόρφωσε αγωνιστικά την ομάδα και τους παίκτες του να γιορτάζουν με... άρωμα ελληνικό.
Συγκεκριμένα επέλεξαν ένα ελληνικό club στο κέντρο του Μάντσεστερ για να γιορτάσουν την επίτευξη του στόχου και να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τις συντρόφους τους.
Το ελληνικό club με την ονομασία Fenix βρίσκεται στο κέντρο του Μάντσεστερ και θεωρείται ένα από τα καλύτερα της αγγλικής πόλης.
Διάσημο και για το... σπάσιμο πιάτων
Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελεί στέκι των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ όπως ανέφερε και η «Daily Mail» είναι γνωστό για το... σπάσιμο πιάτων.
Ο μοναδικός που δεν πήγε στο ελληνικό club ήταν ο Κασεμίρο, ο οποίος δεν
θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και
αποχαιρέτησε τον αγγλικό σύλλογο.
Τέλος όπως έγινε γνωστό αυτό ήταν το μοναδικό δείπνο που διοργανώθηκε για τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς δεν θα υπάρξει άλλη βραδιά... διασκέδασης για αυτούς.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 68 βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπράιτον.