Λουτσέσκου: «Καλύτερα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
Την επιθυμία του να μην βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά γήπεδα σύλλογος από τη Ρουμανία εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο DigiSport της Ρουμανίας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πιθανής διασταύρωσης του Δικεφάλου με μια ρουμανική ομάδα σε επίπεδο Europa League.
«Μπαίνουμε κι εμείς τον Ιούλιο, με τρεις γύρους στο Europa League, συμπεριλαμβανομένων των play-off. Θα προτιμούσα να μην αντιμετωπίσω καμία ρουμανική ομάδα. Θα διάλεγα να κατακτήσω και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα του χρόνου, αντί να παίξω με ομάδα από τη χώρα μας».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι: «Θα επέλεγα να παίξω με έναν από τους δύο πρώτους του πρωταθλήματος, για να είμαι σίγουρος ότι θα μείνω στο Europa League, ανάμεσα στην Κραϊόβα και την Ουν. Κλουζ. Οποιοσδήποτε από αυτούς. Θα ήταν υπέροχο να επιστρέψω και να δω ξανά την Κραϊόβα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη συγκυρία, οι ομάδες προέρχονται από την προετοιμασία. Είναι σημαντικό να πέσεις πάνω σε ομάδες που βρίσκονται ακόμα στην αρχή της πορείας τους, γιατί μπορεί να βρεις απέναντί σου σκανδιναβικές ομάδες που είναι ήδη στο μάξιμουμ της φόρμας τους. Ή να αντιμετωπίσεις βόρειες ομάδες το φθινόπωρο, όταν εκείνες θα βρίσκονται στο τέλος της σεζόν τους».
Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε και το ενδεχόμενο rematch μεταξύ ΠΑΟΚ και Στεάουα και ξεκαθάρισε ότι δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να συναντηθεί με τη FCSB καθώς θα έπρεπε να περάσει μέσα από μια «κόλαση», όπως εξήγησε. «Στο Conference με τη FCSB; Αυτό θα σήμαινε ότι πρέπει να περάσουμε μέσα από την κόλαση, προτιμώ να μην γίνει», τόνισε χαρακτηριστικά.