ΠΑΟΚ: Λουσέ και Χατζηδιάκος ψάχνουν επανεκκίνηση
Ο ένας αποκτήθηκε έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ από τη Νις και ο δεύτερος έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από την Κοπεγχάγη. Τομ Λουσέ και Παντελής Χατζηδιάκος έμειναν για περίπου ένα μήνα στα πιτς και με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ θέλουν να δείξουν ότι σωστά επιλέχθηκαν το καλοκαίρι να ενισχύσουν τους «ασπρόμαυρους».
Ο Τομ Λουσέ έπαθε θλάση στην ρεβάνς με την Μπραν για τα πλέι οφ του Conference League, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε θλάση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο, με αποτέλεσμα να τεθεί αμέσως εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο. Κυρίως, ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε στον άξονα, άλλοτε πιο πίσω και άλλοτε πιο μπροστά και μέχρι τον τραυματισμό του είχε προλάβει να παίξει με τον ΠΑΟΚ συνολικά 184 λεπτά. Από αυτά, τα επτά ήταν στην ρεβάνς με την Άντερλεχτ, 25 στο 1-1 με την Μπραν που έδωσε την ασίστ, με εκτέλεση κόρνερ στον Μπάμπα, άλλα 77 με τον Λεβαδειακό και 75 στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπραν που τραυματίστηκε. Εδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία, αλλά το πραγματικό στίγμα του θα το αφήσει από εδώ και πέρα.
Ο Παντελής Χατζηδιάκος τραυματίστηκε στις 30 Αυγούστου, τρεις μέρες μετά τον Λουσέ, στο Ατρόμητος–ΠΑΟΚ 1-2. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έχοντας παίξει 45 λεπτά, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό υποκνημίδιο μυ. Συνολικά είχε αγωνιστεί 428 λεπτά σε 6 επίσημους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να κάνει θετικό ξεκίνημα. Μάλιστα, λόγω καρτών είχε χάσει την ρεβάνς στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ. Ο 29χρονος διεθνής στόπερ έπαιξε 83 στην Πολωνία και άλλα 75 λεπτά στην Τούμπα με την Ντιναμό Κιέβου, 45 λεπτά με την Άντερλεχτ, ενώ αγωνίστηκε και στα δύο χωρίς να χάσει λεπτό με την Μπραν πριν κάνει τη… μισή συμμετοχή με τον Ατρόμητο.
Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και για τους δύο και από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλές βοήθειες.