Λουτσέσκου: «Θα είμαστε έτοιμοι με Βασιλεία, έχω αυτοπεποίθηση»

Λουτσέσκου: «Θα είμαστε έτοιμοι με Βασιλεία, έχω αυτοπεποίθηση»

Την ήττα με 3-1 δέχτηκαν οι «ασπρόμαυροι», παρόλα αυτά ο Λουτσέσκου έδειξε αισιόδοξός για την συνέχεια.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της nova:

 

Για τις πρώτες σκέψεις μετά το φιλικό: «Είμαι ικανοποιημένος από το φιλικό, είδαμε τους νέους παίχτες είναι ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχαν μηχανισμοί είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιζαν 8 παιδιά για 90 λεπτά είδαμε ποιοι είναι έτοιμοι. Είμαι ικανοποιημένος παρόλο που δεν είχαμε επιθετικό ή παίχτη στο δεξί άκρο της άμυνας δεν παραπονέθηκε κανείς για την θέση που έπαιξε».

 

Συνέχισε λέγοντας: «Προπονούμαστε, προσπαθούμε να βρούμε γρήγορη χημεία με τους νέους παίχτες. Πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο και να ετοιμαστούμε για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

 

Για την παρουσία Λύρατζη και Μπαλογιάννη και αν είναι έτοιμη η ομάδα για την Βασιλεία: «Ήταν με την εθνική του ομάδα, βρίσκεται στην ομάδα εδώ και καιρό πήρε μερικές μέρες διακοπές και ήρθε τώρα για να παίξει στα δύο φιλικά και να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για την Βασιλεία, έχω αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολο το έργο μας , είναι έμπειρη ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο στην χώρα της, θα κριθεί στις λεπτομερείς. Θα είμαστε έτοιμοι για τα σχετικά παιχνίδια».

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ