Λουτσέσκου: «Νταμπλ, αήττητο και μίτινγκ για τη νέα σεζόν»
Την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη διατήρηση του αήττητου στο Πρωτάθλημα έθεσε ως στόχους για τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «telekomsport.ro» για τη συνέχεια της σεζόν μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ακόμη τόνισε ότι έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και στη σκέψη του είνια μόνο η παραμονή του στην ομάδα.
Πρόσθεσε δε, ότι θα υπάρξει ένα μίτινγκ με τους επιτελείς του Δικεφάλου όπου θα τεθούν επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα προκριματικά του Champions League.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Είναι σημαντικό για εμάς που είχαμε τέσσερις ημέρες ξεκούρασης γιατί είχαμε την ευκαιρία να συλλογιστούμε όλα όσα πετύχαμε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε όσο θέλαμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς τρεις μέρες μετά παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Προκριθήκαμε στον τελικό και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Κύπελλο, έχουμε έξτρα ευθύνη. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε το Κύπελλο γιατί θα είναι άλλη μια υπέροχη στιγμή για την ιστορία του ΠΑΟΚ, θέλουμε το νταμπλ και να τελειώσουμε την σεζόν στην Super League, αήττητοι.
Κατά την διάρκεια των διακοπών, θα υπάρξει ένα μίτινγκ που θα εξετάσουμε τα επόμενα βήματά μας ενόψει της νέας σεζόν και της πιθανότητας μας να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League.
Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ».