Ληστής είχε βάλει στο "μάτι" τις ηλικιωμένες γυναίκες της Θεσσαλονίκης

Ληστής είχε βάλει στο "μάτι" τις ηλικιωμένες γυναίκες της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών και αστυνομικών ερευνών, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 2 άτομα για περιστατικά κλοπών, ενώ επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 1 ατόμου, για υπόθεση ληστείας.

 

Ειδικότερα: Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 38χρονου, για περιπτώσεις ληστειών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος: Την 03-05-2015, σε είσοδο οικοδομής στην περιοχή της Άνω Πόλης, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ανυποψίαστη 70χρονη γυναίκα, ένα χρυσό σταυρό. Την 06-05-2015, μαζί με άγνωστο συνεργό του στην ίδια περιοχή, πλησίασαν ηλικιωμένη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλών, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα και την τσάντα της.

 

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης- Ευκαρπίας, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 44χρονο ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψή του, μπήκε σε σπίτι στην περιοχή της Πολίχνης, απ' όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια. Επιπλέον, πρωινές ώρες της 05-06-2015, εισήλθε σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό της οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

 

Τέλος, συνελήφθη χτες το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 28χρονος ομογενής, ο οποίος αφαίρεσε το πορτοφόλι ηλικιωμένου.