Λυκογιάννης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ»
Ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κρίθηκε στις λεπτομέρεις. Ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Τσάμης με τη σειρά του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Βενετόκλειο.
«Παίξαμε ανάλογα με το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και κέρδισε» δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.
Από την πλευρά του, ο Αγγελος Τσάμης που ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 18 πόντους, τόνισε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά παρά την ήττα αυτή δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Θέλω να πω ένα μπράβο στον κόσμο που μας στηρίζει, αλλά και ένα μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του».