Κύπρος: Κλείνει στην Πάφο ο Σα Πίντο
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Πάφου που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει.
Ο Άλμπερτ Θελάδες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της κυπριακής ομάδας που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο αστάθειας.
Η ισοπαλία 3-3 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Άλμπερτ Θελάδες στον πάγκο της Πάφου, καθώς η διοίκηση της κυπριακής ομάδας προχώρησε σε απόφαση αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.
Πιθανός αντικαταστάτης του, όπως όλα δείχνουν και όπως μεταφέρει το kerkida.net, είναι ο Σα Πίντο.
Ο πορτογάλος τεχνικός, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για τον πάγκο του Ηρακλή, ταξίδεψε μαζί με τον στενό του συνεργάτη, Νούνο Μοράις, για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Πάφου. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά, άλλωστε, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την αποδέσμευσή του από την ιρανική Εστεγκλάλ τον περασμένο Φλεβάρη.
Εάν υπάρξει συμφωνία, τότε ο Σα Πίντο θα αρχίσει προπονήσεις την Τετάρτη με τη νέα του ομάδα.
Ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο αφού τη σεζόν 2023-2024 ήταν προπονητής στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα, ενώ ο Νούνο Μοράις αποτέλεσε «σημαία» για τον ΑΠΟΕΛ στον οποίο αγωνίστηκε για 12 ολόκληρα χρόνια.