Κύπελλο: Με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά ο Πανσερραϊκός

Κύπελλο: Με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά ο Πανσερραϊκός

Άλμα πρόκρισης για τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη της επί του Αστέρα με 2-0 στην Τρίπολη. Θυμίζουμε, ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος. 

Οι νεοφώτιστοι παρά τις αλλαγές, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έφυγαν με ένα σημαντικό διπλό, σε ένα γήπεδο όπου το περασμένο Σάββατο γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Τα γκολ για τους Σερραίους πέτυχαν οι Τόμας (38΄) και Σοφιανός (56΄).


Στο 90’ ο Αστέρας σκόραρε με τον Μιριτέλο αλλά ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ του Βαλιέντε στον Κατσίκα, σε μια φάση όπου ο μέσος των γηπεδούχων στεκόταν ακίνητος και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Γκρόζντανιτς (55’ λ. τρ. Καστάνιο), Ατιένθα, Χουχούμης – Αλάγκμπε (46’ Μουνάφο), Σουρλής (25’ λ. τρ. Βαλιέντε) – Ζουγλής, Σίτο (46’ Καλτσάς), Κρέσπι (46’ Μπαρτόλο) – Μιριτέλο 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας – Τσαγκαλίδης (6’ λ. τρ. Δεληγιαννίδης), Γκοτζαμανίδης (63’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης – Μορέιρα, Ουεντραόγκο – Μασαρίποφ (46’ Χατζηστραβός) - Σοφιανός, Μπαΐροβιτς (63’ Άλεξιτς), Τομάς (83’ Οικονόμου)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ