Κρατάει «ζεστό» τον Πόι
Απόφαση «συντήρησης» του Μάουρο Πόι, έχει πάρει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προκειμένου να τον διατηρήσει «ζεστό» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ο Αργεντινός αποτελεί από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν το «κεφάλαιο» του Αρη και πάνω του χτίστηκε όλο το υπόλοιπο οικοδόμημα. Προκειμένου, λοιπόν, ο Αρης να μην στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ του στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, ο 58χρονος τεχνικός προσέχει για να έχει. Ολη τη Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε, πάει στο «ρελαντί», για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες.
Από εκεί και πέρα, επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων οι Γκαέλ Ν’ Λουντούλου και Μάριος Παπαδόπουλος, αφού ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο Γιάννης Ντούνγκα, από την πλευρά του, για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.