Θέση μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό της επίθεσης του Κέβιν Μπέρενς στον Γιώργο Κούτσια πήρε η Λουκάνο.
Ο Κούτσιας, κατά την είσοδό του στη φιλική αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν, είχε μια στιχομυθία με τον Μπέρενς και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε κανονική ροή, δέχθηκε επίθεση από τον συμπαίκτη του, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να απορεί με την αντίδραση του Μπέρενς, οποίος ζήτησε αμέσως αλλαγή.
Η Λουγκάνο με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι θα εξετάσει το περιστατικό και θα αξιολογήσει πιθανές πειθαρχικές κυρώσεις κατά των δύο παικτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λουγκάνο: «Αναφορικά με τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν και το απαράδεκτο περιστατικό που ενεπλάκησαν οι Κέβιν Μπέρενς και Γώργος Κουτσιάς, η Λουγκάνο καταδικάζει απερίφραστα το συμβάν. Το ζήτημα θα εξεταστεί και θα διευθετηθεί εσωτερικά από τον σύλλογο, ο οποίος θα αξιολογήσει τα προβλεπόμενα πειθαρχικά μέτρα εις βάρος των δύο εμπλεκόμενων ποδοσφαιριστών. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω δηλώσεις ή σχόλια επί του θέματος».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify