Κούκιος: «Με καθοδηγητή τον Σαββίδη θα πάρουμε αυτά που μας ανήκουν»

Κούκιος: «Με καθοδηγητή τον Σαββίδη θα πάρουμε αυτά που μας ανήκουν»

Ο μακροβιότερος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Τρύφων Κούκιος αποτελεί το νέο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο στρατηγός εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε τις πρώτες δηλώσεις του αποκλειστικά στο Metropolis 95,5 για τον νέο ρόλο του.

 

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ το κάλεσμα του προέδρου μας. Με τον κ. Σαββίδη μας συνδέει ο ΠΑΟΚ. Όλοι μαζί, το ΔΣ και οι φίλαθλοι συνεχίζουμε τον δρόμο που έχει χαράξει ο ίδιος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», τόνισε αρχικά, προσθέτοντας: «Κατάγομαι από την Φθιώτιδα, μεγάλωσα στην Αθήνα και είμαι ΠΑΟΚ. Είμαι και… ποντιόπληκτος, αφού η σύζυγός μου είναι Πόντια και φαν του ΠΑΟΚ. Το περιβάλλον γύρω από εμένα με έκανε ΠΑΟΚ».

 

Τέλος, αναφερόμενος στα νέα καθήκοντά του, σημείωσε: «Ακόμη δεν τα γνωρίζω, ίσως έχουν σχέση με τα καθήκοντα που είχα ως αστυνομικός. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει σεβασμό, ειλικρίνεια και αγάπη. Επαναλαμβάνω, μαζί με το δ.σ. της ΠΑΕ, όλοι με καθοδηγητή τον Ιβάν Σαββίδη θα πάρουμε αυτά που μας ανήκουν».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ