Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη»

Το σχόλιο του προπονητή του ΟΦΗ για την ήττα της ομάδας του στο «Κλ. Βικελίδης».
Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη»

To σχόλιό του για την ήττα της ομάδας του από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατέθεσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΟΦΗ Χρήστος Κόντης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο τεχνικός των Κρητικών έκανε λόγο για κρίσιμα λάθη των παικτών του που στοίχισαν στην ομάδα και εξέφρασε την ευχή και την πεποίθησή του πως αυτά θα αποτελέσουν μάθημα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

«Ξέραμε εξαρχής ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Άρης είναι δυνατός στην έδρα του. Εμείς ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη, όμως, δυστυχώς ενώ ελέγξαμε τον ρυθμό, ενώ ήμασταν καλοί ως το τελευταίο τρίτο δεχθήκαμε δύο γκολ και μπορούσαμε να δεχθούμε και τρίτο από δικά μας λάθη. Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι ειδικά στο τελευταίο τρίτο, διότι σήμερα δεν ήμασταν καλοί εκεί. Δεν είναι φορτωμένη η ομάδα, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό μήνα Αύγουστο. Ήταν απλά ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και τον τρόπο να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες όπως ο Άρης, που όπως κι εμείς διεκδικεί την 5η θέση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΟΦΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ