Καταλήγει στον Κώτσια

Καταλήγει στον Κώτσια

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να είναι τελικά, όπως ανέφερε η «Μ», η επιλογή για την άμυνα, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και η περίπτωση του Μπάρμπα.

 

Να θωρακίσει τα μετόπισθεν επιδιώκει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα με την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ που είναι πολύ πιθανό να είναι ο Κώστας Κώτσιας. Ο23χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει ξαναπεράσει από τον Απόλλωνα προ τριετίας, έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό και ήταν σε επαφή με τη διοίκηση των κοκκινόμαυρων το τελευταίο διάστημα. Σήμερα θα δώσει το παρών στην προπόνηση, όπως είπε ο ίδιος στους ανθρώπους της ομάδας και είναι πιθανό στη συνέχεια να κλείσει στους κοκκινόμαυρους. Είναι μια περίπτωση που θέλει πολύ ο Απόστολος Πάππας, καθώς θεωρεί ότι με την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Δεν είναι όμως και η μοναδική που απασχολεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και αυτή του Κώστα Μπάρμπα. Ο τελευταίος έχει μεγάλη εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια και Ολυμπιακό Βόλου. Είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ, όμως οι εξελίξεις θα αργήσουν ακόμη, αφού υπάρχουν κι άλλοι «μνηστήρες». Πάντως η απόκτηση ενός ή και δύο αμυντικών ακόμη θεωρείται βέβαιη, ενώ παίζεται και για έναν μεσοεπιθετικό.

 

Τετάρτη «κρας τεστ» με Δόξα

 

Μετά το φιλικό παιχνίδι στα Τρίκαλα Ημαθίας και το εύκολο πέρασμα με 5-0, οι κοκκινόμαυροι πήραν ρεπό και ξεκουράστηκαν χθες, ενώ από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Πολύ πιο δυνατό και αξιόπιστο θα είναι το τεστ της Τετάρτης, στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας στην Καλαμαριά, με τον Πάππα να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες και να βγάζει σημαντικά συμπεράσματα. Ακολουθούν παιχνίδια στην Τρίγλια (Σάββατο), με Πανσερραϊκό (Κυριακή), ενώ είναι πιθανή η διεξαγωγή φιλικού και με τον Αιγινιακό την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, οι διοικούντες ασχολούνται και με το ζήτημα των χορηγιών, φιλοδοξώντας σύντομα να ανακοινώσουν διαφημίσεις, αλλά και τηλεοπτικά.