Κατά τα 6/11 παραμένει ίδια η ενδεκάδα

Κατά τα 6/11 παραμένει ίδια η ενδεκάδα

Από τη στιγμή που ο Μάουρο Πόι τέθηκε στη διάθεση του Ντομπρασίνοβιτς οι αλλαγές που έχει να κάνει ο Μαυροβούνιος, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

 

Αρχίζοντας από τα γκολποστ, ο Φυσέκης θα φορέσει τα γάντια βασικού. Μπροστά του, στην άμυνα, φανέλα θα πάρουν ο Γεωργιάδης (δεξιά), ο Γκόλια στα στόπερ ως ο αντι-Φερνάντες, μαζί με τον Σαμαρά (εάν προπονηθεί σήμερα) και ο Λιόλιος (αριστερά).

 

Στα χαφ, ο Σανιά με τον Καλογέρη θα έχουν ξανά οργανωτικό ρόλο στο παιχνίδι του Αρη, με τον Ν’ Λουντούλου να είναι ο ένας σίγουρος για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Σουνά δεν έχει βρεθεί ακόμη, αφού ο Ντομπρασίνοβιτς αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Νάκα και Παπαδόπουλο.

 

Στην επίθεση, τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Από τη στιγμή που ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, προερχόμενος από μακροχρόνιο τραυματισμό, φάνηκε κόντρα στην ομάδα των Αμπελοκήπων που ξεκίνησε βασικός, ότι θέλει ακόμη χρόνο για να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο, ο προπονητής του Αρη θα δώσει εκ νέου τη φανέλα του βασικού στον Αντώνη Καπνίδη. Ο Ελληνας φορ μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι και «ξεκλείδωσε» τη νίκη του Αρη, γεγονός που έκανε τον Ντομπρασίνοβιτς να παραδεχτεί πως την δεδομένη χρονική στιγμή… βρίσκεται καλύτερα με τον Πόι και τους υπόλοιπους στην επίθεση.