«Καρφιά» στη Γιουβέντους και από τον Κόουλ!

«Καρφιά» στη Γιουβέντους και από τον Κόουλ!

Την πεποίθηση του ότι η Ρόμα μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του Καμπιονάτο, εξέφρασε ο Άγγλος αριστερός μπακ των «Τζιαλορόσι», Άσλι Κόουλ. Ο Κόουλ μιλώντας στο Ιταλικό Sky Sports σχολίασε ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το 4ο Πρωτάθλημα στην Ιστορία της.  



Η Ρόμα μετά από την συμπλήρωση της 8ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την περσινή Πρωταθλήτρια, Γιουβέντους. Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για φέτος η Γιουβέντους κέρδισε με 3-2, με τη «Βέκια Σινιόρα» να κερδίζει δύο πέναλτι, τα οποία αμφισβητήθηκαν έντονα από τους Ρωμαίους.

 

 

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Άσλι Κόουλ, ο οποίος με τοποθέτησή του στο Ιταλικό συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτο πιστεύει πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι ικανοί να κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους και να τον κατακτήσουν.

Ο 33χρονος Άγγλος αριστερός μπακ ανέφερε στις δηλώσεις του: «Πιστεύουμε πώς μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και τη σωστή νοοτροπία στα αποδυτήρια και μπορούμε ν΄ αντέξουμε απέναντι σε ομάδες που κερδίζουν πέναλτι για φάουλ εκτός περιοχής».