Καρέτσας: Στους «μνηστήρες» και η Μάντσεστερ Σίτι-Μάχη με Μπάγερν και Τσέλσι

Στο κόλπο της απόκτησης του Κωνσταντίνου Καρέτσα μπαίνει και η Μάντσεστερ Σίτι με τις Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι να τον διεκδικούν εξίσου
Καρέτσας: Στους «μνηστήρες» και η Μάντσεστερ Σίτι-Μάχη με Μπάγερν και Τσέλσι

Στο μικροσκόπιο πολλών ομάδων βρίσκεται εδώ και καιρό ο «Έλληνας Μέσι» όπως τον αναφέρει μέσο στην Αγγλία, Κωνσταντίνος Καρέτσας, ενώ τώρα μπαίνει δυναμικά στη λίστα των «μνηστήρων» και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. 

Σύμφωνα με το onefootball.com, ο παίκτης της Γκενκ που αρνήθηκε να μεταγραφεί στους «Πολίτες» πριν από 21 μήνες, εμφανίζεται ξανά στα ραντάρ του συλλόγου. Συγκεκριμένα, η Τσέλσι φαίνεται να πολιορκεί για την υπογραφή του Έλληνα διεθνή μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο πλέον μπαίνει ξανά δυνατά στο κόλπο και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αν και η θητεία του Ισπανού φαίνεται να οδηγείται προς τη λήξη με το συμβόλαιό του να «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2027. 

Η προοπτική είναι καλή για τον Καρέτσα που όμως θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό αν μετακομίσει στο Μάντσεστερ καθώς θα κληθεί να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα κόντρα σε δυνατά ονόματα, όπως των Ράγιαν Τσέρκι και Φιλ Φόντεν. Από την άλλη πλευρά, η Σίτι μοιάζει ως ο πιο επιτυχημένος σύλλογος από τους τρεις αφού έχει κατακτήσει έξι από τις οκτώ τελευταίες κούπες της Premier League ενώ συνάμα κυνηγάει και τη φετινή, την ώρα που είναι η τελευταία ομάδα που σήκωσε το τρόπαιο του Champions League το 2023. 

Το δημοσίευμα από την Αγγλία περιγράφει τον Καρέτσα αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Ο Έλληνας διεθνής χρησιμοποιεί γρήγορη ντρίμπλα και ένα σε μεγάλο βαθμό απειλητικό αριστερό πόδι για να ευδοκιμήσει σε έναν ελεύθερο ρόλο, αξιοποιώντας τον στενό έλεγχο της μπάλας και τους αμυντικούς με λάθος πόδια με αποτελεσματικές προσποιήσεις σώματος. Συχνά περιγράφεται ως ο «Έλληνας Μέσι». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ