Καλύτερα ο Κλάους
Ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος προστατεύθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον δικέφαλο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ακολούθησε την Πέμπτη (5/2) ειδικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια του οποίου δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έτσι αναμένεται να είναι στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής (8/2).
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης με τις ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών να έχουν υποχωρήσει μαι την επιστροφή του στις προπονήσεις να πλησιάζει. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από εξόστωση στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Ο Χέντβιγκες Μαντούρο το βράδυ της Τετάρτης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπέστη κάταγμα στον αγκώνα του δεξιού του χεριού. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στους συνδέσμους, έχει ήδη ξεκινήσει αγωγή, ενώ θα του τοποθετηθεί για 4-5 εβδομάδες ειδικός νάρθηκας προκειμένου να σταθεροποθηθεί ο αγκώνας του και 2-3 εβδομάδες αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο.
Την Παρασκευή (06.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.