ΚΑΦΡΙΛΑ! Πέταξαν μπουκάλια στον Λάσκαρη! Αποχώρησε από το γήπεδο

ΚΑΦΡΙΛΑ! Πέταξαν μπουκάλια στον Λάσκαρη! Αποχώρησε από το γήπεδο

Ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον τέταρτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Α1 και με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε ένταση. Οπαδοί των γηπεδούχων είπαν κάποια... γαλλικά στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Αρης, ενώ κάποιοι εξ αυτών του πέταξαν μπουκάλια.

 

Το πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων όπως του πρόεδρου του ΕΣΑΚΕ κυρίου Χαλβατζάκη και του γενικού γραμματέα κυρίου Κονδύλη, ενώ άνθρωποι της Ενωσης σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις στον Νίκο Λάσκαρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Αρης στη συνέχεια άλλαξε θέση για λόγους ασφαλείας και πλέον παρακολουθεί την αναμέτρηση από τα επίσημα παρουσία αστυνομικής δύναμης.

 

Τελικά το να αλλάξει θέση ο μεγαλομέτοχος του Άρη δεν ήταν αρκετό και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο γιατί δεν ήταν ασφαλής παρόλο που τον περιτριγύριζαν ΜΑΤ.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ