«1, 2, 4 πάμε... ΠΑΟΚ». Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι προπονητές και κατ' επέκταση όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος για τη χθεσινή υπερβατική πρόκριση κόντρα στη Μούρθια, η οποία διαπρέπει στο ισπανικό πρωτάθλημα! Οι παίκτες του Παντελή Μπούτσκου υπερασπίστηκαν εξαιρετικά το +6 του πρώτου αγώνα και έφτασαν ξανά στους τελικούς του FIBA Europe Cup.
Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν και μέχρι το -11 (80-69 στο 36'), αλλά δεν πανικοβλήθηκαν, πίστεψαν στην πρόκριση και το έκαναν πράξη! Το ριμπάουντ του Κλίφορντ Ομορούγι στην (εσκεμμένα) άστοχη βολή του Χάουαρντ Σαντ-Ροος απλώς σφράγισε την τεράστια πρόκριση, με τους πανηγυρισμούς να ξεκινούν και τους φίλους του «Δικεφάλου» να μετατρέπουν το «Παλάσιο Ντεπόρτες» σε... ένα μικρό Παλατάκι.
Υπέροχες στιγμές, μοναδικές, χαραγμένες στον χρόνο. Στην παρακάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτυπώνεται όλο το πάθος, η ένταση, αλλά και η υπερπροσπάθεια που καταβλήθηκε για αυτήν την πραγματικά σπουδαία πρόκριση. «1, 2, 4 πάμε... ΠΑΟΚ»!