Με το απόλυτο των νικών και χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ, ο Ηρακλής Θερμαϊκού συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα των Δούμα-Μπούρκα πέρασε νικηφόρα και από το Οφρύνιο, επικρατώντας 1-0 του τοπικού Αετού και έκανε το 3Χ3 στον πρώτο όμιλο. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως έχει σκοράρει επτά γκολ και διατηρεί απαραβίαστη την εστία της μετά από τρεις αγωνιστικές.
Μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη, ο «φύλακας-άγγελος» της ομάδας, Στέφανος Παλαβράκης, μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Είμαστε μια νέα ιστορικά ομάδα, πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική και προσπαθήσαμε να προσθέσουμε παίκτες με εμπειρία και διάθεση για διάκριση ώστε να καλύψουμε την απειρία μας».
Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, στον Ηρακλή Θερμαϊκού κρατούν χαμηλούς τόνους:
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ρεαλιστικούς στόχους. Θέσαμε ως βασικό στόχο την καλή πορεία και κανείς μας δεν μπαίνει σε παιχνίδι χωρίς να έχει στόχο τη νίκη. Έχουμε απέναντί μας ομάδες με ιστορία και εμπειρία στη Γ’ Εθνική. Εμείς υστερούμε σε αυτό, αλλά ευελπιστούμε να χτίσουμε γερά θεμέλια από την πρώτη κιόλας χρονιά».
Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Θερμαϊκού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω νέα παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες και όχι μόνο να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και να ξεχωρίζουν σε αυτή την απαιτητική κατηγορία».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify