Ηρακλής: Αποθέωση στο Ιβανώφειο μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στο Ιβανώφειο, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την εμφάνισή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Παρά την ήττα και με τον τρόπο που ήρθε, ο κόσμος του Γηραιού αναγνώρισε την προσπάθεια της ομάδας στο ντέρμπι της Τούμπας, εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξή του προς τους παίκτες και τον προπονητή, Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του συλλόγου που φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.
Δείτε τα βίντεο του metrosport.gr:
Βοηθός Ματσάρι: «Στα 45 χρόνια της καριέρας του δεν έχει συναντήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία!»
Έντονη ήταν η αντίδραση του Εουτζένιο Σένα, άμεσου συνεργάτη του Βάλτερ Ματσάρι, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να εκφράζει την οργή του για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και να κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενες αδικίες σε βάρος του Ηρακλή.
Ο συνεργάτης του Ιταλού τεχνικού δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, μεταφέροντας παράλληλα την έντονη δυσαρέσκεια του Ματσάρι για την εξέλιξη των τελευταίων αγώνων. Όπως υποστήριξε, ο έμπειρος προπονητής δεν έχει συναντήσει ανάλογη κατάσταση στα 45 χρόνια της καριέρας του, εκφράζοντας ακόμη και προβληματισμό για το μέλλον του στους πάγκους.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σένα, ο Ματσάρι έχει φτάσει σε σημείο να χάνει τη διάθεσή του, βλέποντας όσα συμβαίνουν, και όπως τόνισε σκέφτεται ακόμη και την επιστροφή του στην Ιταλία.
Παράλληλα, ο άμεσος συνεργάτης του Ιταλού προπονητή στάθηκε και στα αποτελέσματα των προηγούμενων αναμετρήσεων, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του έχει αδικηθεί σε τρία παιχνίδια, με συνολικό κόστος επτά βαθμών.
Οι δηλώσεις του Εουτζένιο Σένα: «Ο προπονητής είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Στα 45 χρόνια της καριέρας του δεν έχει συναντήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη. Βλέποντας αυτές τις καταστάσεις, χάνει τη διάθεσή του να προπονεί και σκέφτεται ακόμη και να επιστρέψει στην Ιταλία.
Είναι το τρίτο παιχνίδι στο οποίο θεωρούμε ότι αδικούμαστε και έχουμε χάσει συνολικά επτά βαθμούς».
Οι δηλώσεις του Σένα αποτυπώνουν το κλίμα έντασης και απογοήτευσης που επικρατεί στην πλευρά της ομάδας του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τις διαιτητικές αποφάσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ξέσπασμα «Αυτόνομης» και κάλεσμα για υποδοχή στο Ιβανώφειο: «Αληθινός νικητής του ντέρμπι ο Ηρακλής!»
- Σόρια: «Έχω περάσει πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο όπως το σημερινό»
- Γ.Σ. Ηρακλής για τη διαιτησία στην Τούμπα: «Το σύστημα Γκαγκάτση ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας»
- Βοηθός Ματσάρι: «Στα 45 χρόνια της καριέρας του δεν έχει συναντήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία!»