Υπολογίζονται για Άρη Κουρμπέλης, Ινσούα και Διούδης
Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Δώνη ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Εμμάνουελ Ινσούα και Σωκράτη Διούδη να τίθενται στην διάθεση τους για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.
Ο αρχηγός των «πρασίνων» βεβαίωσε τον προπονητή του ότι θα αγωνιστεί ακόμη και εάν χρειαστεί να κάνει ένεση για τον πόνο, κάτι που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς δεν αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα.
Ο Ινσούα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης για λόγους κόπωσης αλλά υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή (2/12). Όπως και ο Έλληνας πορτιέρο, ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο εάν ο Δώνης θα επιλέξει εκείνον ή τον Κώστα Κότσαρη για τη θέση κάτω από τα γκολποστ.