«Υπήρξε σύγκρουση του Λουτσέσκου με τη διοίκηση και γι' αυτό έφυγε»
Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ ρίχνει την ευθύνη της αποχώρησης του Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ ο Ιοάν Αντόνε.
«Περίμενα να συνεχίσει, περίμενα ο σύλλογος να κάνει προσπάθειας να ενισχύσει την ομάδα γιατί εκεί ακούγονται άλλα. Ήθελαν φυσιολογικά να κάνουν καλές εμφανίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Δυστυχώς υπήρξε σύγκρουση της ηγεσίας μαζί του και είμαι πεπεισμένος ότι δεν ήθελαν να τον βοηθήσουν. Επέλεξε μια άλλη κατάσταση, γνωρίζει το αραβικό ποδόσφαιρο μιας και ήταν δύο χρόνια στο Κατάρ και είχε καλά αποτελέσματα και πάει στην καλύτερη ομάδα των αραβικών χωρών.
Είναι σίγουρο πως αν δεν είχε καλά αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά Κύπελλο το φθινόπωρο θα έφευγε τον Δεκέμβριο. Και στην τελίκή είναι καλύτερο που έφυγε όντας σε εκπληκτική θέση η ομάδα, έχοντας κερδίσει πρωτάθλημα και κύπελλο και πηγαίνοντας για μια άλλη πρόκληση.
Ο Ραζβάν άξιζε να έχει βοήθεια γιατί είχε 3 χρόνια στην Ξάνθη και 2 στον ΠΑΟΚ και άξιζε να συνεχίσει στην ομάδα. Αλλά αν δεν σε βοηθούν σαν προπονητή και δεν καταλαβαίνουν τι ζητάς για να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα και αν δεν κάνει ο σύλλογος προσπάθειες να φέρει παίκτες, τότε καλύτερο είναι να αποχωρείς» είπε ο Αντόνε στο telekom sport.