Οικονόμου: «Δώρο εξ' ουρανού ο κύριος Λάσκαρης» (audio)

Οικονόμου: «Δώρο εξ' ουρανού ο κύριος Λάσκαρης» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αναστάσιος Οικονόμου.

 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη μίλησε για τον νέο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος κατέχει από την Τετάρτη το βράδυ το 90% των μετοχών της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, καθώς επίσης και για την ομάδα βόλεϊ του Άρη.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Οικονόμου στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και στον Δημήτρη Κανελλάκη:

 

«Ήταν ένα θείο δώρο η εμφάνιση του κύριου Λάσκαρη για την ΚΑΕ Αρης. Δεν έχει ούτε τρεις μήνες που μπήκε στο μυαλό του να ασχοληθεί με τον μπασκετικό Άρη, όπως μας εξομολογήθηκε ο ίδιος και μας έφερε αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις. Με τη δεύτερη κίνηση αγοράς του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ που έγινε το βράδυ της Τετάρτης το ποσοστό που ανήκει πλέον στον κύριο Λάσκαρη θα φτάσει το 90% με το υπόλοιπο 10% να είναι του Ερασιτέχνη» είπε αρχικά ο Τάσος Οικονόμου και συνέχισε:

 

«Ουσιαστικά περισσότερα αυτά τα χρήματα μπήκαν για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες, πληρωμές παικτών, εφορία, ΙΚΑ κλπ και εκείνο το οποίο μας άφησε ως υπόσχεση είναι ότι θα διαθέσει και ένα μεγάλο ποσό για την ερχόμενη σεζόν»

 

Δώρο εξ' ουρανού ο κύριος Λάσκαρης: «Ο Άρης πέρασε πιο δύσκολες καταστάσεις πριν από το άρθρο 99 και η παρουσία του κύριου Λάσκαρη είναι σαν ένα δώρο εξ' ουρανού, όχι όμως πως εάν δεν έκανε την εμφάνιση του η ομάδα θα χρεωκοπούσε.»

 

 

«Εκείνο το οποίο ενδιαφέρει τον ίδιο είναι να είναι καθαρή η ομάδα, με προοπτική όχι μόνο το Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για ένα καλύτερο πρόσωπο για την Ευρώπη»

 

 

Για το τμήμα Βόλεϊ: «Βρισκόμαστε σε επαφές με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι με χαμηλότερα ποσά σε σχέση με ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Άρη»

 

 

Ακούστε όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»: