Ιδανικός αντίπαλος για… πάρτι

Ιδανικός αντίπαλος για… πάρτι

Ο Έβρος Σουφλίου ήταν ο ιδανικός αντίπαλος για τον Άρη. Με πληγωμένο τον εγωισμό τους οι κίτρινοι έκαναν ότι ήθελαν κόντρα στον αδύναμο αντίπαλό τους φτάνοντας το σκορ στο 5-0.

 

Δεν υπήρχε ανταγωνιστικός αγώνας. Όλα ήταν θέμα Άρη και φάνηκε από  το πρώτο λεπτό. Έφτανε πολύ εύκολα στα αντίπαλα καρέ και μόλις βρήκε και την καλή τελική πάσα, ήρθε ο περίπατος.

 

Στο 19’ ο Κόκε άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ και μετά ανέλαβε ο Κυβελίδης που έβαλε δύο γκολ στο 34’ και 37’ και έχασε άλλα τρία για να εκτοξεύσει το σκορ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έπαιξε με μία ταχύτητα κάτω αλλά και πάλι ήταν εξαιρετικά εύκολο να φτάσει στην εστία του Μπινόπουλου και να γίνει απειλητικός. Έχασε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0  με γκολ του Τάτου στο 77’ και να το διαμορφώνει στο τελικό 5-0 με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη στο 87’.

 

Ο Άρης έφτασε σε μία πολύ εύκολη νίκη και συνεχίζει προς την… τυπική επικύρωση της ανόδου.

 

Θυμηθείτε το live του αγώνα

 

Άρης: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης)

 

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι, Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ)