Η συνέχεια στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ

Η συνέχεια στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ

Στον πρώτο όμιλο η Ομόνοια Σίνδου που ευνοείται στις ισοβαθμίες θέλει ένα βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Οδυσσέα Κορδελιού για να πάρει το Πρωτάθλημα. Αν χάσει η Σίνδος και νικήσει ο Θρίαμβος Παρθενίου στον Ακροπόταμο θα είναι αυτός πρωταθλητής. Την δεύτερη θέση θα την πάρει η Δάφνη Ακροποτάμου αν νικήσει στην έδρα της τον Θρίαμβο Παρθενίου. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα δεύτερος είναι ο Θρίαμβος. 

Στον δεύτερο όμιλο πρωταθλήτρια είναι η Νικόπολη. Την δεύτερη θέση θα πάρει ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου αν πάρει έστω ένα βαθμό στον εκτός έδρας αγώνα του με τη Νικόπολη. Αν χάσει ο ΔΑΣΩ τότε δεύτερος θα είναι ο Ρουβικωνας. 

Στον τρίτο όμιλο πρωταθλητής είναι ο Εθνικός Μετεώρων και δευτεραθλήτρια ομάδα οι Ελπίδες Συκεών.

 Στον τέταρτο όμιλο ο Εθνικός Λαγυνών έστω και με ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι του με τη Δόξα Περιβολακίου θα είναι πρωταθλητής.

Αν χάσει πρωταθλήτρια θα είναι η Δόξα Περιβολακίου. 

Στον πέμπτο όμιλο πρωταθλητής είναι ο Ιωάννης Παπάφης. Ο Πυρσός Θεσσαλονίκης μόνο με νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Μέγα Αλέξανδρο θα είναι δεύτερος. Αν δεν νικήσει δεύτερος θα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος. 

Στον έκτο όμιλο πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός. Δεύτερος αυτή τη στιγμή είναι ο ΑΟ Σούτερς καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τον

Αχιλλέα Περαίας. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν ΑΕ Χαριλάου-Σούτερς και Ολυμπιακός-Αχιλλέας Περαίας.

 Στις 4-5 Ιουνίου για µια θέση στην Α’ κατηγορία θα παίξουν σε νοκ άουτ αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα: 1. ∆ευτεραθλητής 4ου οµίλου Περιβολάκι ή Λαγυνά - ∆ευτεραθλητής 5ου οµίλου Μ. Αλέξανδρος ή Πυρσός), 2. ∆ευτεραθλητής 2ου οµίλου Ρουβικωνας η ΔΑΣΩ - ∆ευτεραθλητής

3ου οµίλου Ελπίδες Συκεών, 3. ∆ευτεραθλητής 6ου οµίλου Σούτερς ή Περαία - ∆ευτεραθλητής 1ου οµίλου Ακροπόταμος ή Παρθένι ή Σίνδος αν βγει δεύτερη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ