Η σύζυγος Ταραλίδη ξεσπά και τα βάζει κατά του ΑΠΟΕΛ

Η σύζυγος Ταραλίδη ξεσπά και τα βάζει κατά του ΑΠΟΕΛ

Ξέσπασε η σύζυγος του Γιάννη Ταραλίδη, Μαίρη, μετά το υβρεολόγιο οπαδών του ΑΠΟΕΛ κατά του παίκτη του Ερμή μετά από ένα τάκλιν του στο παιχνίδι! Δείτε το ποστ της που προκάλεσε σχόλια!

 

"Ευτυχώς που καμία φορά υπάρχει η θεία δίκη και ακόμη και αν το παλεύεις με διάφορους τρόπους για να κερδίσεις τελικά φεύγεις με την ουρά στα σκέλια. Δεν θα μιλήσω γι'αυτά που έγιναν με το σφύριγμα της λήξης...αυτά πρεπει να τα δουν οι αρμόδιοι οι οποίοι φαίνεται πως δεν υπάρχουν πουθενά!


Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου αν δεν καταφέρει ο Ερμής να διεκδίκησει το πρωτάθλημα (καθόλου απίθανο) να το σηκώσει ο Απολλωνας ή οποιαδήποτε το αξίζει πραγματικά!! Επιτέλους ας καθαρίσει λίγο η βρωμιά που υπάρχει!!!", έγραψε στο facebook, αν και λίγο μετά αφαίρεσε την τελευταία πρόταση (Επιτέλους ας καθαρίσει λίγο η βρωμια που υπαρχει!!!).

 

Η οργή της προερχόταν προφανώς από τα συνεχή συνθήματα των "πορτοκαλί" κατά του Γιάννη Ταραλίδη και της μητέρας του, γι' αυτό και σε ένα από τα σχόλιά της στο ποστ αναφέρεται στη μητέρα του που τα άκουσε για τα καλά: "Επίσης θα θέλατε πολύ κάποιοι από εσάς τους δήθεν οπαδούς (που μόνο μπάλα δεν βλέπετε στο γήπεδο) να έχετε την δική μου πεθερά!!". 

 

Η Μαίρη Ταραλίδη περίμενε τον σύζυγό της έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου, μαζί με τα δύο παιδιά τους, για να αναχωρήσουν μαζί από το "Δασάκι" και δεν έκρυβε και εκεί την απογοήτευσή της για όσα είχε ακούσει ο άντρας της προηγουμένως, αλλά και για τα επεισόδια στο τέλος του αγώνα!