Η σάτιρα του «Ράδιο Αρβύλα» στο στόχαστρο της Μαρίας Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ

 Η σάτιρα του «Ράδιο Αρβύλα» στο στόχαστρο της Μαρίας Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ

Στους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» επιτέθηκε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, Μαρία Κανελλοπούλου.

 

Ο λόγος είναι ότι σατίρισαν, όπως η ίδια λέει, τον βουλευτή Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος, πανεπιστημιακό Κωνσταντίνο Τσουκαλά.

 

Η κυρία Κανελλοπούλου έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook: «Όταν είσαι "Ράδιο-Αρβύλα" μπορείς να "σατιρίζεις" ακόμα και τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά....."Δεν ξέρει να μιλάει"....Όχι βρέ....Δεν ξέρει....», για να προσθέσει: «Παραδώστε εσείς μαθήματα...Γι'αυτό πληρώνεστε εξ άλλου...Για να "μεταλαμπαδεύετε "Γλώσσα, Δημοκρατία, Αξίες...Ούπς!!! Ξέχασα!!! Η "σάτιρα" είναι υπεράνω κριτικής...».

 

Τη συγκεκριμένη άποψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των πολιτικών φίλων της, σχολίασε και ο γνωστός σκηνοθέτης-σεναριογράφος, κ. Κώστας Φέρρης, ο οποίος σημείωσε: «Σιγά τη σάτιρα…».