Η Σάλκε είχε κέφια... Σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Αστέρα! (videos)

Η Σάλκε είχε κέφια... Σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Αστέρα! (videos)

Ένα 25λεπτο κατάφερε να αντισταθεί στη Γερμανία ο Αστέρας Τρίπολης, που έχασε εύκολα με 4-0 από τη Σάλκε. Καθολικά ανώτερη η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ, χατ τρικ ο Ντι Σάντο, ο Χούντελααρ το 4ο γκολ. Δεύτερη ήττα σε δύο παιχνίδια στους ομίλους του Europa League για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έχασε με 2-0 από την Σπάρτα. 

 

Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε 17 λεπτά στην Veltins Arena. Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίωρο, στο οποίο οι Αρκάδες δεν φαινόταν να κινδυνεύουν ιδιαίτερα, ήρθε ένα ξέσπασμα των Γερμανών για να σκορπίσουν τον Αστέρα και να προηγούνται μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους με 3-0.

 

Ο Αργεντινός Ντι Σάντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το χατ-τρικ (28’ 37’, 44’ πεν.) με την Σάλκε να τελειώνει το ματς από το πρώτο μέρος. Ο Χούντελααρ στο 84' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Σοβαρά τα προβλήματα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη που προβλημάτισε έντονα με την εικόνα του. 

 

 

Βαθμολογία 

Σάλκε 6 
Σπάρτα Πράγας 4 
Αστέρας Τρίπολης 1 
ΑΠΟΕΛ 0 

Επόμενη αγωνιστική 

ΑΠΟΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 
Σάλκε – Σπάρτα Πράγας